Geneticky modifikované plodiny sa stávajú realitou - Haluza, Ivan
Geneticky modifikované plodiny a produkty (GMO) sú na Slovensku zatiaľ obmedzené len na dovoz živočíšnych krmív z modifikovanej sóje. Otázka výroby a používania GMO na Slovensku. Dôvody pre a proti. Zatiaľ u poľnohospodárov panuje zdržanlivosť pestovať takéto plodiny. Avšak, ak bude dopyt u spotrebiteľov, sú pripravení rozbehnúť pestovateľské programy. Priestor pre biopalivá.