Rekodifikace soukromého práva - návrh obchodního zákona - Kalinová, Miluše
Vývoj právnej úpravy obchodného práva v ČR a jeho kodifikácia na území Českej republiky. Navrhovaná úprava obchodného práva v ČR. Vecný zámer obchodného zákona, jeho príncípy. Vymedzenie osoby podnikateľa v navrhovanej úprave.