Základní údaje o vysokých školách v České republice v akademickém roce 2003/2004 v porovnání se stejnými údaji akademického roku 1999/2000 - Šilhán, Vladimír
Základné údaje o vysokých školách v ČR v akademickom roku 2003/2004 v porovnaní s údajmi akademického roku 1999/2000. Porovnanie počtu študentov bakalárskeho, magisterského a doktorandského štúdia. Celkové údaje o českých vysokých školách.