Lízingom možno peniaze aj získať - Brondošová, Jana
Spätný lízing - bežný finančný lízing, kde klient je aj dodávateľ predmetu. Iný začiatok ako pri finančnom lízingu. Využitie spätného lízingu pri nečakaných výdavkoch. Spätný lízing môže byť vynútený aj okolnosťami. Zvýšená opatrnosť lízingových spoločností. Na čo sa využíva spätný lízing. Spätný lízing nehnuteľností.