Using RFID in supply chain and retail store unit - Záboj, Marek
Využitie nového nástroja v rámci celého dodávateľského reťazca od výrobcu k spotrebiteľovi. Riadenie toku tovaru metódou, ktorá by mala umožniť efektívnejšiu identifikáciu, kontrolu, sledovanie a mnoho ďalších distribučných procesov. Predpokladom je zavedenie nového fenoménu RFID - vysokofrekvenčnej identifikácie do činností vykonávaných vo všetkých etapách hodnotového reťazca s využitím moderných informačných technológií.