Aktuálne problémy poisťovníctva SR v procese liberalizácie trhu - Drugdová, Barbora
Stručná informácia o medzinárodnej vedeckej konferencii, konanej dňa 13. 10. 2005 na Katedre poisťovníctva Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Cieľ konferencie - prezentácia výsledkov z oblasti výskumu a praxe poistného trhu. Prednášajúci a ich príspevky.