Poľnohospodárstvo a klimatické zmeny - Dinis, Igor
Vplyv otepľovania počasia na európske poľnohospodárstvo. Krajiny profitujúce z tohto javu. Nepriaznivý vplyv klimatických zmien na poľnohospodárstvo krajín severnej Afriky a južnej Európy. Hrozba častých povodní. Podiel Slovenska na tvorbe skleníkových plynov.