Vzdelávanie zamestnancov - Jendrálová, Anna
Súčasťou podnikovej sociálnej politiky je aj starostlivosť zamestnávateľa o prehlbovanie a zvyšovanie kvalifikácie zamestnanca. Je to povinnosť zamestnávateľa a právo i povinnosť zamestnanca sústavne prispôsobovať kvalifikáciu náročnosti práce.