Poistné riešenie pre meniacu sa spoločnosť - Jacková, Eva
Preklad správy CEA (Európsky výbor pre poisťovníctvo), v ktorej je predložená analýza súčasného stavu spoločnosti. Nevyhnutnosť spolupráce verejných inštitúcií a súkromného sektora. Ako k tomu môže prispieť súkromné poisťovníctvo. Celý materiál je možné nájsť na adrese: www.cea.assur.org. Slovenský preklad v elektronickej podobe zašle redakcia.