Systém pedagogickej autoevalvácie a jeho optimalizácia na Akadémii Policajného zboru - Blažek, Vladimír
Vytváranie modelu pedagogickej autoevalvácie, ako podporného nástroja na zvyšovanie kvbality vzdelávacieho procesu na Akadémii Policajného zboru v Bratislave. Konštituovanie a rozvoj vlastného systému pedagogickej autoevalvácie. Optimalizácia vlastného systému pedagogickej autoevalvácie.