Daňová optimalizácia u právnických osôb - Lukáčová, Anna
Podnikatelia a ich snaha o minimalizovanie ich daňových povinností, nelegálne formy. Jednou z foriem legálneho zníženia daňovej povinnosti je správna voľba metódy odpisovania. Technické zhodnotenie majetku využívaného na podnikanie. Finančný prenájom a doba odpisovania. Kurzové rozdiely a ich vplyv na vykázaný základ dane. Umorovanie straty..