Ať vás nepřekvapí náklady "ex post" - Kůta, Petr
Reklamná kampaň a dodržiavanie právnych predpisov. Verejnoprávne normy vzťahujúce sa na reklamu. Klamlivá reklama a ochrana spotrebiteľa. Reklamná kampaň a konkurencia. Porušenie ustanovenia o nekalej súťaži. Zvýšenie nákladov na reklamu pre porušenie právnych predpisov.