Rádio a jeho funkce v komunikačním mixu - Lupjan, Pavel
Rádio ako masové médium pre oslovenie širokého spektra cieľových skupín. Základné úlohy rádia ako komunikačného média. Porovnanie rádia s ostatnými médiami (TV, tlač, kino, direct mail) v rámci marketingového komunikačného mixu.