Kjótsky protokol môže znížiť rast v Európe - Molnárová, Elena
Plnenie cieľov Kjótskeho protokolu o znižovaní emisii skleníkových plynov výrazne zníži hospodársky rast v Európe. Hospodársky rast vybraných krajín EÚ. Obsah Kjótskeho protokolu. Podiel elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov vo vybraných krajinách.