Kvalitnejšie vysoké školy v Európskej únii - Kollárová, Zuzana
Projekt hodnotenia vysokých škôl. Európske organizácie zabezpečujúce kvalitu a akreditácie vysokých škôl. Aktivity Európskej asociácie univerzít.