Ako čeliť demografickým hrozbám v únii - Kollárová, Zuzana
Problematika čelenia demografickým zmenám postihujúcich Európu. Starnutie populácie. Právne podmienky pre zvýšenie zamestnanosti starších ľudí. Rodinná politika a jej vplyv na populačné správanie. Populačný prírastok v členských krajinách Európskej únie.