E-learning a počítačová grafika - Tomanová, Júlia
Využitie informačných a komunikačných technológií vo výučbe. Opis vytvorenej učebnej pomôcky na podporu vyučovania predmetu Počítačová grafika s e-podporou. Predmet Počítačová grafika sa vyučuje na Katedre informatiky FPV UKF v Nitre.