E-learning portál a jeho využitie v edukácii a pri riadení organizácie - Ligas, Štefan
Problematika elektronického vzdelávania, jeho využívanie v edukačnom procese. Pomoc pri riadení školských organizácií. Rozvoj technológií virtuálnych učební. Tvorba animácií v programe od Macromedia - Captative WIN EVLP určený pre školy. Learning Management System (LMS) - nástroj pre manažérov. Enterprise Knowledge Platform (EKB) - výkonný systém pre riadenie vyučovania.