Úvery, pôžičky a dotácie v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Poskytnutie úveru, získanie dotácie, čerpanie, splácanie úveru a úrokov z úveru a účtovanie týchto hospodárskych operácií v sústave jednoduchého účtovníctva. Príklady.