Tentoraz to reťazce naozaj prestrelili - Haluza, Ivan
Po škandáloch pri predaji skazeného mäsa v susednom Česku, v októbri boli podrobené rozsiahlym štátnym kontrolám aj slovenské veľkoobchodné reťazce. Výsledky boli zarážajúce. Aj v našich reťazcoch sa našli nedostatky - predaj starého mäsa (prebaľovanie a prepisovanie lehoty splatnosti). Ohrozenie zdravia spotrebiteľa. Pritvrdenie kontrolórov. Kontrolóri nevylučujú, že sa supermarkety za ohrozovanie spotrebiteľov začnú aj zatvárať.