Nové prvky vo vzťahoch bánk na Slovensku k občanovi - klientovi - Litomerický, Juraj
Proces privatizácie na Slovensku, nová štruktúra vlastníckych vzťahov a nová kvalita poskytovaných služieb. Zvýšené nároky na úroveň klienta. Ochrana vkladov fyzických osôb. Ponuka nových služieb vo forme balíčkov. Postupné vylučovanie vkladných knižiek. Tienisté stránky zmluvných vzťahov medzi bankami a klientmi. Ľudský faktor vo vzťahu banka - klient.