Legislatívna úprava elektronického bankovníctva v SR a EÚ - Chovanová, Adriana
Legislatívna podpora elektronického bankovníctva v našich podmienkach. Smernice platné v EÚ. Legislatívne prostredie a formovanie nových európskych smerníc pre elektronické bankovníctvo je v neustálom vývoji.