Kolektívne investovanie - najdynamickejšie sa rozvíjajúca časť finančného trhu v SR - Matušovič, Marián
Výhody spoločného investovania. Charakteristika kolektívneho investovania. Primárny cieľ kolektívneho investovania. Charakteristika fondov: podielový fond, fond peňažného trhu, dlhopisový, zmiešaný, akciový a fond fondov. Investičná stratégia fondu. Výzva pre správcov fondov - vstup Slovenskej republiky do menovej únie a prechod na euro.