Úrad pre finančný trh - garant efektívne a transparentne fungujúceho poistného trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Úlohy a význam Úradu pre finančný trh. Fungovanie systému jedinej licencie. Pôsobenie slovenských poisťovní na trhu Európskej únie. Dohľad nad poisťovníctvom v súvislosti s príchodom zahraničných investorov. Integrovaný dohľad nad finančným trhom od 1.1.2006 preberá Národná banka Slovenska.