Základy švýcarského obchodního práva - Boháček, Martin
Koncepčné otázky švajčiarského občianskeho zákonníka. Základné pramene švajčiarskeho súkromného práva. Vývoj švajčiarskeho súkromného práva od 18. storočia po kodifikáciu. Úprava obchodných spoločností v švajčiarskom práve.