IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
IAS 1 - jeden zo základných štandardov, bez znalosti ktorého nie je možné správne zostaviť účtovnú závierku. Okruhy požiadaviek na zverejnenie (podľa IAS 1): identifikácia účtovnej závierky, predkladanie aspoň raz za rok, presná prezentácia a súlad s IAS/IFRS, trvanie podniku, významnosť a agregácia, porovnávacie informácie, súvaha, výsledovka, výkaz zmien vlastného kapitálu, komentár, ostatné zverejnenie.