Poznámky k ekonomickej racionalite, hodnotám a ku globalizácii - Márton, Milan
Dichotómia ekonomického myslenia od vzniku modernej ekonómie až po dnešnú ekonómiu. Utilitaristický model správania a normatívna paradigma. Vzťah ekonómie a etiky. Formovanie novej paradigmy ekonomického myslenia. Niektoré súvislosti neoklasickej paradigmy a hodnôt v procese globalizácie.