Implementácia informačno-komunikačných technológií - Fančovičová, Jana
Prehľad rôznych stratégií a iniciatív v oblasti informačných technológií, ktoré sa uplatňujú v jednotlivých krajinách Európy. Analýza kurikulárnych dokumentov vybraných európskych krajín z hľadiska implementácie informačných technológií do vzdelávania.