Formy zaistných zmlúv - Veselovská, Stanislava, 1957-
Funkcia zaisťovníctva. Vysvetlenie pojmov cedent a cesionár. Delenie zmlúv podľa spôsobu účasti cesionára na krytí rizík. Charakteristika a využívanie proporcionálnych zaistných zmlúv. Neproporcionálne zaistné zmluvy a ich odlišnosti od proporcionálnych.