Interview s riaditeľom pobočky ČSOB v Bánovciach nad Bebravou - Drábik, Peter, 1981-
Pozícia ČSOB na slovenskom trhu. Poskytovanie služieb veľkej korporátnej klientele ako aj obyvateľstvu a malým a stredným podnikom. Npĺňanie vlastnej stratégie a cieľov banky. Využívanie nástrojov marketingovej komunikácie.