Súčasné trendy v potravinárstve - Šinková, Terézia
Nové postupy spracovania a výroby potravín. Spracovanie mlieka. Spracovanie ovocia a zeleniny. Spracovanie zemiakov. Výroba hotových pokrmov. Konzervácia potravín. Obilninárstvo a pekárstvo. Nové postupy posudzovania potravín.