Riešenie konfliktov - Adamková, Hana, 1969-
V praxi sa využívajú aj alternatívne modely riešenia konfliktov. Voľba spôsobu riešenia konfliktu. Negociácia (vyjednávanie), facilitácia (uľahčovanie), mediácia (sprostredkovanie). Jednotlivé fázy konfliktu - nezhoda, polarizácia, izolácia, deštrukcia. Charakteristika.