Ekonomická diverzita v Európe - Horská, Elena
Podnikateľské prostredie určujú aj nákupné a spotrebiteľské charakteristiky a index konkurencieschopnosti. Zvýraznenie regionálnych disparít. Delenie podľa HDP. Index konkurencieschopnosti. Estónsko - príklady z marketingu, kultúry a spotreby.