Svetová organizácia pre výživu a poľnohospodárstvo - Grešš, Martin, 1978-
Vznik a činnosť FAO. Reformy a FAO v 21. storočí. "Strategický rámec", ktorým sa FAO riadi až do roku 2015. Špeciálne aktivity FAO. FAO a Slovensko. Pôsobenie Slovenska vo FAO. Národné stredisko AGRIS/CARIS FAO.