Macedónsko začína byť zaujímavé aj pre slovenské firmy - Mladenovová, Katarína
Macedónsko je prirodzenou križovatkou obchodných ciest medzi západnou Európou a Blízkym a Stredným východom. Budúcnosť Macedónska v EÚ. Základné ekonomické charakteristiky Macedónska. Zahraničný obchod medzi Slovenskom a Macedónskom.