Kde sú hranice a možnosti Kjótskeho protokolu - Pressburg, Adrian Peter
Stretnutie ministrov energetiky a životného prostredia asi dvoch desiatok štátov z celého sveta v Londýne koncom októbra 2005 - snaha obmedziť emisie skleníkových plynov. Európa na jednej strane a Veľká Británia s USA na druhej strane. Dva bloky - vyspelé industrializované krajiny na jednej strane a rozvojové krajiny na druhej. Postavenie Číny a Indie vo svetovom hospodárstve. Čo po Kjóte (rok 2012)? T. Blair predložil skupine G20 predstavu napredovania pomocou zdokonaľovania technológií. Globálna výmena názorov na ochranu životného prostredia.