Poisťovatelia pohľadávok vidia priestor na rast - Záborský, Ján
Novinka v oblasti poisťovania na Slovensku - poistenie pohľadávok. Rast záujmu o tento typ poistenia. Motivácia poisťovní. Prínos, ktorý vymáhanie pohľadávok prináša. Zahraniční "velikáni" v poistnom biznise vymáhania pohľadávok - záujem o slovenský trh.