Chystá sa veľká zmena v spotrebných úveroch - Kláseková, Martina
V roku 2006 čaká klientov európskych peňažných ústavov legislatívna úprava spotrebných úverov. Klientov čaká viacero nových pravidiel. Právo vypovedania zmluvy klientom. Otázka predčasného splatenia spotrebného úveru. Finančné ústavy budú povinné poskytovať informácie o úveroch bez opýtania sa klienta. Musia byť stanovené jasné poplatky. Povinnosti reklamy o spotrebných úveroch. Využívanie databáz na získanie informácií.