Zásoby v sústave jednoduchého účtovníctva - Drobňáková, Daniela
Účtovanie zásob v jednoduchom účtovníctve. Zásoby patria do krátkodobého hmotného majetku. Členenie zásob. Zásoby vlastnej výroby. Tovar. Oceňovanie zásob. Zásoby a daň z pridanej hodnoty. Evidencia zásob. Účtovanie zásob. Inventarizácia zásob. Účtovné prípady týkajúce sa zásob.