Národný plán zavedenia eura v SR - Barri, Ivan
Splnenie maastrichtských kritérií je základom pre prijatie eura. Slovensko sa stane členom zóny s jednotnou menou. Maastrichtské kritériá. Harmonogram prijatia eura. Dopad zavedenia eura na finančný trh.