Realitné fondy z hľadiska výnosnosti - Goceliak, Peter
Investovanie do realitných fondov si vyžaduje porovnávanie potencionálneho rizika a výšku možného profitu. Indexy realitných trhov. Základné kategórie a ukazovatele, teritoriálne a odvetvové analýzy. Predikcia výnosnosti.