Všetko pod kontrolou - Poklemba, Pavol
Skryté riziká v investičnom portfóliu. Rady pre investorov. Dlhopisové investície. Investovanie v rôznych geografických regiónoch. Diverzifikácia investičných štýlov. Akciové a dlhopisové fondy. Frekvencia obchodov.