Investície do ľudských zdrojov na vidieku sú podcenené - Buchta, Stanislav
Územná systemizácia územných celkov Slovenskej republiky. Vymedzenie vidieckych oblastí v Slovenskej republike. Podiel vidieckeho obyvateľstva na obyvateľstvo SR. Kvantifikácia prostriedkov zo štrukturálnych fondov a z iných zdrojov na rozvoj vidieka. Kvantifikácia prostriedkov na rozvoj ľudských zdrojov na vidieku.