Voľby a základy demokratických volebných systémov - Koganová, Viera
Voľby a ich základné funkcie. Princíp výberu a princíp väčšiny. Typológia volebných systémov - väčšinový volebný systém, systém pomerného zastúpenia, zmiešané systémy - hlavné charakteristiky jednotlivých typov.