Nezdravá ekonomizácia každej činnosti komentár KOZ SR k správe vlády SR o dodržiavaní Európskej sociálnej charty - Džupa, Juraj
Plnenie ďalších záväzkov vyplývajúcich z noriem Európskej sociálnej charty. Sociálne zabezpečenie. Sociálna starostlivosť. Zdravotná starostlivosť. Právo rodiny na sociálnu, právnu a hospodársku ochranu.