Za obecné peniaze len to najlepšie - Kozovský, Dušan
Účinné nástroje umožnia samospráve efektívne nakladať s majetkom a financiami. Efektívne využívanie verejných zdrojov vyplýva z výrazného rozšírenia kompetencií samosprávy a väčšieho balíka spravovaných financií. Strednodobé plánovanie. Controlling aj v samospráve. Programové rozpočtovanie. Verejné obstarávanie.