Restrukturalizace českého a slovenského bankovního systému a sekundární trh uvěrových pohledávek - Forišková, Dana
Širšie chápanie pojmu reštrukturalizácia bankového systému. Problémy bankového sektora v ČR a v SR po roku 1993. Status transformačnej inštitúcie v ČR a SR. Sekundárny trh úverových pohľadávok. Nové pravidlá Európskej komisie k reštrukturalizácii bánk a firiem.