Makroekonomický vývoj slovenskej ekonomiky v transformačnej dekáde - Holková, Vieroslava
Makroekonomický vývoj slovenskej ekonomiky z pohľadu troch etáp. Etapa obratu a oživenia (1993-1995). Etapa nerovnovážneho rastu (1996-1998). Etapa obnovenia rovnováhy (1999-2002). Hodnotenie výsledkov transformačného procesu v SR.