Päťdesiatiny softvérového kráľa - Polakovič, Ivan
Spoluzakladateľ Microsoftu Bill Gates - jeho ambície a podnikateľské schopnosti. Dobrý manažér, investor a filantrop. Podpora biotechnológie a zdravotníctva. Monopolista so snahou zničiť konkurentov versus vizionár. Knihy Billa Gatesa.