Geography and statistics - some challenges and possibilities - Byfuglien, Jan
Hranice medzi geografiou a štatistikou, zvlášť na príklade Nórska. Požiadavky používateľa na regionálnu štatistiku. Prepojenie štatistiky a geografie. Geografické jednotky ako základ pre analýzu a prezentáciu. Využitie NUTS. Prezentácia a regionálna štatistika.